Inden du køber en beagle hvalp bør du overveje om det er hunden for dig og om du i det hele taget skal have hund. Vi anbefaler at man ser Dansk Kennel Klubs video: "Skal du have hund?"  og at du læser vores afsnit: Eller Dansk Kennel Klubs bog "Beagle"

Vælg en opdrætter du er tryg ved. Køb aldrig en hvalp fra et sted hvor du ikke er tryg ved opdrætteren eller hvor forholdene ikke er gode, bare fordi at de har hundehvalpe lige nu, eller fordi du synes det er synd for hvalpen. Du skal trods alt leve sammen med denne hund de næste mange år, så vær sikker på at den har fået den prægning som er nødvendig for at blive en god familiehund.

Alle vores hvalpe sælges med DKK stambog, et års medlemskab af Beagle Klubben, en måneds gratis sundhedsforsikring, en pose foder til den første uge og et tæppe der "lugter" af mor og de andre hvalpe. Ved overdragelsen har hvalpen fået ormekur, er blevet vaccineret den første gang og er blevet chipmærket. Alle vores hunde sælges som familiehunde. (De må selvfølgelig bruges som udstillings- eller avlshunde i FCI regi) Vi følger gerne med i hvalpens senere liv i deres nye familie og vores telefon er altid åben for spørgsmål og råd til vores hvalpekøbere gennem hel hundens liv.

I er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, eller komme og hilse på når vi er på udstillinger. (Bare spørg efter os)